Venetië / Tours & Activiteiten in Venetië

Venetië Tours, Excursies & Activiteiten

De beste tours, excursies en activiteiten in Venetië

Tours Venetië

Alle info over tours, activiteiten, boottochten en excursies in Venetië. Tips voor leuke activiteiten en dingen om te doen in Venetië vindt u hier:

Tips voor activiteiten in Venetië

Op internet vindt u een groot aanbod van activiteiten, tours, boottochten en excursies in Venetië. Per categorie hebben wij voor uw de meest interessante activiteiten bij elkaar gezet:

1. Tours met de boot, dé excursie in Venetië

De beste manier om de omgeving van Venetië te ontdekken is vanaf het water. Maak een boottocht over de Canal Grande met een gondel of een rondvaartboot. Of bezoek de pittoreske eilanden Murano, Burano of Torcello en geniet van de prachtige kleurrijke huizen op deze eilanden. Een overzicht van de meest geboekte bootexcursies in Venetië:

2. Wandeltours met gids

Venetië is een stad vol verborgen plekken die u als toerist niet altijd even makkelijk zult ontdekken, zeker wanneer u soms wordt meegenomen in de drukke toeristenmassa. Laat u meenemen door een gids en hoor de bijzondere verhalen van deze stad:

3. Tickets voor topattracties

Heeft u al de tickets gekocht voor de belangrijkste bezienswaardigheden van Venetië? Zo kan het handig zijn alvast uw tickets voor het Dogepaleis te reserveren. Een aantal interessante tickets voor u bij elkaar:

4. Venetië per gondel?

Wat is er romantischer dan Venetië per gondel te ontdekken? U kunt uw eigen privé gondel reserveren, maar wanneer u geld wilt besparen kan het voordelig zijn een gedeelde gondel te boeken:

5. Een musicale avond

Wie aan Venetië en muziek denkt, zal meteen aan opera's denken. Beleef een verplaatsende opera in Palazzo Barbarigo Minotti of woon een klassiek concert bij op een sfeervolle locatie.

6. Culinaire activiteiten en excursies

Liefhebber van goed eten en drinken? Dan is een uitstapje met een van onderstaande culinaire activiteiten misschien meer uw ding:

tours in Venetië
Onze lezers beoordelen
4.8 (95.67%) 8 reviews
19 mei 2024 : "Fantastische vakantie in Venetië gehad vanwege de goede tips over de bezienswaardigheden in Venezia."