Venetië / Tours & Activiteiten in Venetië

Activiteiten in Venetië

De beste tours en activiteiten in Venetië

Tours Venetië

Alle info over tours, activiteiten en excursies in Venetië. Tips voor leuke activiteiten en dingen om te doen in Venetië vindt u hier:

Tips voor activiteiten in Venetië

Op internet vindt u een groot aanbod van activiteiten, tours, wandeltochten en excursies in Venetië. Per categorie hebben wij voor uw de meest interessante activiteiten bij elkaar gezet:

1. Tours met de boot

De beste manier om de omgeving van Venetië te ontdekken is vanaf het water. Maak een boottocht over de Canal Grande of bezoek de pittoreske eilanden Murano, Burano of Torcello. Een overzicht van de meest geboekte bootexcursies in Venetië:

2. Wandeltours met gids

Venetië is een stad vol verborgen plekken die u als toerist niet altijd even makkelijk zult ontdekken. Laat u meenemen door een gids en hoor de bijzondere verhalen van deze stad:

3. Tickets voor topattracties

Heeft u al de tickets gekocht voor de belangrijkste bezienswaardigheden van Venetië? Een aantal interessante tickets voor u bij elkaar:

4. Venetië per gondel?

Wat is er romantischer dan Venetië per gondel te ontdekken?

5. Een musicale avond

Wie aan Venetië en muziek denkt, zal meteen aan opera's denken. Beleef een verplaatsende opera in Palazzo Barbarigo Minotti of woon een klassiek concert bij op een sfeervolle lokatie.

6. Culinaire activiteiten

Liefhebber van goed eten en drinken? Dan is een van onderstaande culinaire activiteiten misschien meer uw ding:

tours in Venetië
Onze lezers beoordelen
4.8 (95.67%) 283 reviews
13 januari 2021 : "Fantastische vakantie in Venetië gehad vanwege de goede tips over de bezienswaardigheden in Venezia."